Alege limba
România
Alegeți un alt site web
Site-ul actual:
România
Website / Țară
Limbi
Rețele sociale
Website / Țară
Limbi
Rețele sociale
Magazinul online din Țările Baltice

Asistență completă pentru proiecte de energie solară de orice amploare

Asigurați alimentarea cu energie a afacerii dvs., cu panouri solare montate pe acoperiș, la sol sau plutitoare

Oferim asistență de la planificare, finanțare și dezvoltare până la implementare. Cu o experiență de peste 10 ani în întregul lanț valoric, aducem expertiza internațională pe piața din România. Colaborând cu partenerii locali, oferim avantaje maxime oriunde lucrăm.   

Proiecte solare personalizate pentru companii

Exista mai multi factori care impulsioneaza  companiile în direcția sustenabilității: atenuarea schimbărilor climatice, reducerea costurilor operaționale, stimulentele de PR, creșterea prețurilor la energie, obligațiile legale. Indiferent de ceea ce vă determină tranziția, sprijinim companiile din România să își realizeze ambițiile solare.

Putem dezvolta o centrală solară în locațiile dvs. sau vă putem recomanda soluții de stocare pentru a optimiza utilizarea existentă a energiei. Aveți încredere în expertiza noastră vastă în toate aspectele tehnice, comerciale și juridice.

Ne-am angajat să colaborăm cu părțile interesate locale, proprietarii de terenuri și autoritățile locale pentru a ne asigura că toate proiectele noastre generează plus-valoare pentru comunitățile locale. Cu sprijinul BayWa AG Group, compania noastră mamă, dispunem de securitatea financiară pentru a implementa proiecte pe întregul teritoriu al României.  

Serviciile noastre de dezvoltare solară

  • Analiza și evaluarea amplasamentului 
  • Securizarea și gestionarea proceselor de aprobare 
  • Optimizarea dispunerii fabricii
  • Cereri de planificare și autorizare 
  • Supravegherea licitațiilor 
  • Structurarea și implementarea modelelor personalizate de participare 
  • Prefinanțare și finanțare intermediară 
  • Comercializarea energiei electrice 

Vedem potențialul terenului dvs.

Obțineți o sursă de venit nouă și stabilă atunci când ne vindeți sau închiriați teren pentru dezvoltarea de proiecte solare. Nu sunt necesare investiții din partea dvs. Noi ne asumăm toate riscurile de proiect și vă suplimentăm profiturile printr-un contract de închiriere specific pe 30 de ani.

Terenurile sau corpurile de apă neutilizate reprezintă oportunități semnificative care contribuie la atingerea obiectivelor energetice ale României. Împreună, putem explora modalități sustenabile și profitabile de a ne îndeplini rolul. Totul începe cu o conversație.

Înapoi la începutul paginii
Intrați în legătură