Alege limba
România
Alegeți un alt site web
Site-ul actual:
România
Website / Țară
Limbi
Rețele sociale
Website / Țară
Limbi
Rețele sociale

BayWa r.e.: Partenerul tău pentru un viitor energetic mai bun

pentru a trece în revistă

La BayWa r.e. ne gândim la cum să generăm și să stocăm energie și cum să o utilizăm în cel mai bun mod posibil, prin transformarea globală a energiei care este inevitabilă dacă vrem să avem grijă de viitorul planetei noastre.

BayWa r.e., cu operațiuni în 34 de țări, cu venituri de aproape 5.8 miliarde de euro, este un dezvoltator global de top în domeniul energiei regenerabile, distribuitor și furnizor de servicii și soluții pentru industria energetică, influențând activ viitorul acesteia.  

BayWa r.e. este, de asemenea, un furnizor de soluții complete de proiectare, care se ocupă de managementul operațional continuu, precum și un producător independent de energie electrică, dezvoltând propria activitate legată de comercializarea energiei. Utilizând soluțiile noastre inovatoare, creativitatea și experiența, am distribuit cu succes peste 6 GW de energie regenerabilă, gestionând în același timp peste 10.5 GW de active energetice.  

BayWa r.e, lider mondial pe piața de distribuție a energiei solare, este partenerul preferat pentru mii de instalatori și antreprenori. Prin abordarea noastră privind contribuția climatică investim strategic în inițiative interne și externe care aderă la cele mai bune practici de acțiune climatică, se aliniază la Acordul de la Paris și ne permit să facem progrese semnificative în propria noastră călătorie spre sustenabilitate.

Deoarece urmăm principiul egalității și diversității, ne angajăm să creăm un mediu de șanse egale în care toată lumea își poate utiliza întregul potențial. Muncim din greu în fiecare zi pentru a găsi noi soluții, a depăși granițele tehnologice și a redefini standardele de servicii, ceea ce ne va ajuta să obținem și să utilizăm din ce în ce mai bine energia regenerabilă.

Investitorii noștri sunt BayWa AG, o companie de succes la nivel global, cu venituri de peste 23.9 miliarde de euro și Energy Infrastructure Partners, lider pe piața de investiții în infrastructura energetică, gestionând peste 5 miliarde de euro de la investitori globali.

Informații cheie

Data înfiinţăriiFebruarie 2009
Angajați5,437 (2024)
Cifră de afaceri €5.806 miliarde (2023)
Domenii de activitateenergie solară, energie eoliană, distribuție de energie solară și soluții energetice

Video de prezentare

r.e.think energy – la BayWa r.e. ne gândim la cum să generăm și să stocăm energie și cum să o utilizăm în cel mai bun mod posibil, prin transformare globală a energiei care este inevitabilă dacă vrem să avem grijă de viitorul planetei noastre.
Înapoi la începutul paginii
Intrați în legătură