Alege limba
România
Alegeți un alt site web
Site-ul actual:
România
Website / Țară
Limbi
Rețele sociale
Website / Țară
Limbi
Rețele sociale
Magazinul online din Țările Baltice

Obțineți o plus-valoare maximă din proiectul dvs. eolian

Aducem expertiza internațională pe piața energiei regenerabile din România

Colaborare și comunitate

Proiectele eoliene desfășurate de BayWa r.e. fac ca energia regenerabilă să fie accesibilă cât mai multor oameni. În parteneriat cu autoritățile locale, companii private și proprietari de terenuri, adaptăm proiectele pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui amplasament.

Echipele noastre cunosc în detaliu piața energiei eoliene din România, cu sprijinul partenerilor locali de furnizare. Bazați-vă pe noi pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Ani de experiență, la dispoziția dvs. Oferim expertiză tehnică oriunde ne desfășurăm activitatea, cu ajutorul experților noștri care se mândresc cu cunoștințele lor locale. 

Un nume de încredere la nivel global în domeniul energiei eoliene

După ce am executat peste 143 de proiecte eoliene, totalizând 2.4 MW, putem afirma cu încredere că deținem expertiza dovedită pentru a vă orienta proiectul spre succes. Oferim asistență completă: de la planificarea inițială la predarea la cheie a operațiunilor. Echipele noastre colaborează îndeaproape cu proprietarii de terenuri și autoritățile locale pentru a oferi o plus-valoare maximă tuturor părților implicate.

Finanțarea proiectelor de energie eoliană  

Activitatea noastră este susținută de BayWa AG, compania noastră mamă, și de partenerul de investiții Energy Infrastructure Partners AG. Acest lucru ne oferă atât o securitate financiară incredibilă, cât și acces la o gamă largă de opțiuni de finanțare.  

Vă vom îndruma spre cea mai potrivită cale de finanțare pentru a le garanta clienților noștri o rentabilitate maximă.

Colaborați cu experți în energia eoliană

Dacă sunteți dezvoltator de proiect, funcționar public, investitor sau proprietar de terenuri, discutați cu BayWa r.e. despre realizarea ambițiilor dvs. legate de proiectele eoliene. Ne vom rezerva timp pentru a crea o soluție în funcție de nevoile dvs. și ale tuturor părților interesate locale.  

Înapoi la începutul paginii
Intrați în legătură